Kalfsschnitzel met parmaham en salie

Kalfsschnitzel met parmaham en salie

Kalfsschnitzel met parmaham en salie

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

25 minuten

Ingrediënten

8 kalfslapjes a 60 gr
8 plakken parmaham
8-16 blaadjes salie
cocktailprikkers
160 gr mozzarella
1 glas droge witte wijn

Bereiden

De kalflapjes met keukenhamer tussen plastic folie pletten tot ca 1/2 cm.
Kruiden met peper en zout.
Leg de mozzarella in het midden van de kalfslapjes, vouw dicht al een envelop en omwikkel ze met parmaham.
Prik deze vast met de prikkers.
De gevulde lapjes in boter in ongeveer 8 minuten rondom bruin bakken.
Uit de pan nemen en warm houden.

De braadjus blussen met de witte wijn, goed doorroeren en even laten opkoken.

Het vlees op voorverwarmde borden leggen en de saus door een zeef er overheen gieten.

Frituur de blaadjes salie in olie en garneer hiermee de vleesrolletjes

Serveer hierbij tortellini al pesto en een frisse salade
I.p.v. kalfsvlees kun je ook varkensvlees of kipfilet gebruiken

Wijnadvies: soepel en fruitig Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus